Watersnijtechniek
Uw specialist in watersnijden

Onderstaande nieuwsberichten zijn ook terug te vinden op onze social media kanalen:


 LinkedIn

Facebook

Instagram


Video's 

Sommige nieuwsberichten bevatten video's, deze zijn via deze knop te bekijken

Video's nieuwsberichten


 

 

Fijne pasen!

Fijne pasen!

28 maart 2024 Namens Becker Watersnijtechniek een fijn paasweekend gewenst! Morgen zijn we gewoon geopend, volgende week staan we vanaf dinsdag weer voor jullie klaar!

Winnaar like- en deelactie

Winnaar like- en deelactie

7 februari 2024 Vlak voor de feestdagen hebben we een like- en deelactie gehouden op Facebook met als prijs een vuurkorf. Hier is Carlo Pierik als winnaar uitgekomen, waarna hij 2 zijden van de vuurkorf naar wens mocht indelen. We hebben vervolgens aan 2 zijden een boom uitgesneden en vandaag de vuurkorf mogen overhandigen. Heel veel plezier ermee Carlo!

Nieuwe website

Nieuwe website

15 januari 2024 Onze nieuwe website is live! Vanaf heden is de nieuwe website in gebruik met alle info over ons bedrijf. Van info over watersnijden tot aan de geschiedenis van Becker; we hebben de website een stuk uitgebreid.

Fijne feestdagen!

Fijne feestdagen!

20 december 2023 Becker Watersnijtechniek B.V. wenst u fijne feestdag en een gelukkig en gezond 2024! I.v.m. de feestdagen zijn we van 22 december 12.00 uur t/m 2 januari gesloten.

Snijden slagroomtaart

Snijden slagroomtaart

13 december 2023 In december ontvangen wij van veel leveranciers een presentje i.v.m. de feestdagen. Zo kwam Menla Kunststoftechniek B.V. vandaag langs met een slagroomtaart. Waarom zouden we deze snijden met een mes als dit ook gewoon op de machine kan? Zo hadden we tijdens de koffie een heerlijk stukje gebak!

De video is te vinden via de knop bovenaan de pagina.

Verloting vuurkorf

Verloting vuurkorf

4 december 2023 Op onze Facebook pagina hebben we een like- en deelactie opgezet waarbij een vuurkorf te winnen is. Hierbij snijden we ook nog eens in 2 zijden een logo of naam naar wens. Kijk voor meer informatie en/of deelname op onze Facebook pagina via de knop hierboven.

Schaats voor Kika

Schaats voor Kika

6 november 2023 Eind januari 2024 zullen Jan en Lotte namens Becker Watersnijtechniek naar Oostenrijk afreizen om de alternatieve Elfstedentocht te schaatsen op de Weissensee. Ze zijn van plan om de 200km te schaatsen, dit moeten ze binnen 12 uur doen. Een hele prestatie, en ook nog eens voor een goed doel: geld ophalen voor KIKA! Daarom zouden ze het zeer waarderen als je hiervoor geld wilt doneren. Klik op onderstaande link om ze te steunen en natuurlijk zo veel mogelijk geld op te halen voor KIKA!

https://www.schaatsvoorkika.nl/becker-watersnijtechniek

Jubileum Koningsbergerschool

Jubileum Koningsbergerschool

2 november 2023 1 november bestond de Ds. Koningsbergerschool uit Bergentheim 100 jaar! Ter ere van dit jubileum is er door de kinderen en ouders van dit schooljaar een kunstwerk aangeboden welke wij mochten maken. Jan was uitgenodigd voor de jubileumviering en mocht het kunstwerk onthullen op het schoolplein.

Eigengemaakte droogrekken

Eigengemaakte droogrekken

13 september 2023 Omdat we veel onderdelen snijden die nog moeten drogen als ze van de machine komen, hebben we onze eigen droogrekken gemaakt. Hier enkele voorbeelden waarbij de droogrekken zijn gemaakt van kunststof en hout.

Terug in de tijd

Terug in de tijd

31 juli 2023 In 2015 hebben wij voor Wallstories 24 aluminium panelen mogen snijden welke gezamenlijk een wandobject van 8,5 x 9,5 meter vormen. Dit wandobject hangt in het gebouw van de NTR op het Mediapark in Hilversum en is door Wallstories ontworpen.

Aluminium machineonderdeel

Aluminium machineonderdeel

3 juli 2023

Voor Scanimix mochten wij onlangs een machineonderdeel snijden uit aluminium. De vele smalle sleuven maken dat dit ideaal snijwerk is voor onze watersnijmachine!

Jan 60 jaar en 15-jarig bestaan

Jan 60 jaar en 15-jarig bestaan

13 juni 2023

Gisteren is Jan Becker 60 jaar geworden en tevens bestaat ons bedrijf 15 jaar! Geheel volgens traditie wordt dit gevierd met saucijzenbroodjes in de pauze!

Reparatie eigen machine

Reparatie eigen machine

6 juni 2023

Ook bij ons gaat er wel eens iets kapot.. Gistermiddag is een onderdeel van één van onze machines kapot gegaan. Zul je net zien: onderdeel slecht leverbaar. Het voordeel van een watersnijbedrijf is dat we snel een nieuw onderdeel kunnen snijden. Het nieuwe onderdeel gistermiddag nog naar MMC Hardenberg gebracht, waarna we hem vanochtend weer gedraaid en al op konden halen. Super snelle service!

Sponsoring V.V. Bergentheim

Sponsoring V.V. Bergentheim

15 mei 2023

Inmiddels alweer 2 maand geleden hebben we weer een nieuw kledingcontract ondertekend bij V.V. Bergentheim. Dit is de 2e verlenging, wat maakt dat we al meer dan 10 jaar kledingsponsor zijn van de Jo8-1!

E-mailen
Bellen
LinkedIn